Az audifilektől a hangmérnökökig tömegek lelkesednek az új technológiáért, amely bámulatba ejti a hallgatókat és zavarba ejti a versenytársakat. Olyan zenei hangokat élvezhet amelyeket eddig még sohasem hallott. Érzékelni fogja a hangzást balról, jobbról, elölről és hátulról. Hallgassa torzításoktól mentesen az énekes finom vibrátóját és a hangszerek tiszta hangját.

Íme, ezért szól jobban a mi fejhallgatónk

Az ETL (beágyazott átviteli vonal) technológiára épülő, nemrég szabadalmaztatott HDSS a hangmérnökök egy majdnem 100 éves dilemmáját oldja fel: hogyan lehetne csökkentani a torzítást és a zajt, amelyet a hangszóró kónuszának vibrálásakor keletkező nyomás és hő okoz?

A HDSS technológia (A Blue Ever Blue fülhallgatókban található technológia) segíti a nagyothallókat.

A szabadalmaztatott HDSS hangtechnológia abban különbözik a hagyományos megoldásoktól, hogy a megakadályozza a hő képződését a hangszóró burokban, mégpedig úgy, úgy hogy dinamikus hangerőteret alkot, amely lehetővé teszi, hogy a hőmérséklet és a nyomás állandó maradjon a fülhallgatón belül. Ebben a dinamikus hangerőtérben a frekvenciahullámok természetesen, torzításoktól mentesen alakulnak ki. Ez a torzítatlan hang tiszta állapotában éri el a dobhártyát, így az agy könnyedén tudja értelmezni a hangokat. A nagyothallók többségének belső fülében bizonyos mértékig sérültek a csilló receptorok. Ezt a sérülést a HDSS aligha tudja orvosolni, de eggyel csökkenti az agy előtt álló akadályok számát, így az jobban képes értelmezni a hangforrást.